VISSZA
Tenisz

A nyerő páros: A Lavazza és a Roland-Garros

Közzététel időpontja: 18 május 18

Emlékeztető: május 21-től június 10-ig a Lavazza is a teniszpályára lép, hogy részt vegyen Franciaország leghíresebb versenyén, a Roland-Garros teniszbajnokságon.

 

Azzal, hogy a Lavazza töretlenül támogatja ezt az egyedülálló eseményt, megmutatja a világnak e sport iránti szenvedélyét, valamint az értékeket, amelyek összekötik ezt a sportágat a márkánkkal.

Szenvedély, innováció, ünneplés és nemzetközi lelkület: ezek azok a kulcsfontosságú elemek, amelyek összehozzák a Lavazzát a tenisszel. Ugyanezeket az értékeket keressük minden együttműködésünkben, így az élvonalbeli gasztronómiai partnerekkel való közös munka esetén is.

 

Míg a torna hangulata bemelegszik, a Lavazza egy különleges eseményt szervez saját szalonjában. Három ízletes Lavazza-keverék és négy séf – egy olasz és három francia: ezek a hozzávalói a május 29-én megrendezésre kerülő „Elsőrangú Gasztronómia” címet viselő napunknak.

 

Újságírók, kritikusok és egyéb vendégek is csatlakoznak Lionel Giraud, Simone Zanoni és Marc Rivière séfekhez, amikor bemutatják három új, ízletes Lavazza-kávé alapú receptjeiket.

Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-sx-1
Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-dx-2

A Grand Slam tornák és a kávé közötti kapcsolatot május 28-án vizsgáljuk meg egy illusztris vendégekből álló panelbeszélgetés keretein belül, ahol a teniszlegenda, Carlos Moya beszélget a Lavazza alelnökével, Giuseppe Lavazzával.

 

Május 30-án Giuseppe Lavazza és franciaországi főigazgatónk, Serge Merlet a francia piacon elért eredményeinket fogja átbeszélni, valamint azt, hogy milyen fontos szerepet tölt be mindez márkánkat illetően.

Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-sx-3
Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-dx-4

Találtunk más érdekes cikkeket is…

MAGAZINE
A 2018-as Roland-Garros galériája

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Australian Open 2018

Galéria

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Roland Garros 2018

Galéria

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Wimbledon 2016

Gallery

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Roland Garros 2016

Gallery

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Australian Open 2016

Gallery

BŐVEBBEN
MAGAZINE
US Open, 2016

Gallery

BŐVEBBEN
MAGAZINE
US Open, 2017

Gallery

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Roland Garros 2017

Gallery

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Wimbledon 2017

Gallery

BŐVEBBEN