64 évig éltem a Paksong kerületében fekvő faluban, Katuanban, és egy olyan mezőgazdász közösséghez tartozom, ahol a kávétermesztés teszi ki a tevékenységek 90%-át. Én magam is a kávéval dolgozom.
Közzététel időpontja: 28 március 18
64 évig éltem a Paksong kerületében fekvő faluban, Katuanban, és egy olyan mezőgazdász közösséghez tartozom, ahol a kávétermesztés teszi ki a tevékenységek 90%-át. Én magam is a kávéval dolgozom.
A régióban termesztett kávé az egész világon keresett. Jó termék, finom és éppen ezért vagyunk mindannyian elkötelezettek amellett, hogy együttműködjünk az Olammal és a Lavazzával a kávétermesztési gyakorlatok és feldolgozási eljárások javítása érdekében.
Jelenleg a klímaváltozás problémáival küzdünk, amely megöli a növényeket és veszélyezteti a minőséget. A cél a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, mivel a tiszta levegő egyet jelent a jó termelékenységgel.
Minden egyes nap teszek azért, hogy életben tartsam a Földet, hogy az egészséges legyen, fejlődhessen és javuljon.
Itt mindenki azt szeretné, hogy mindig körülvegye a természet, és hogy ne romboljuk azt, ezért fenntartható módon dolgozunk a természet megőrzéséért.
Somboun Saj Boukea az egyik kiemelt szereplője a 2017-es Lavazza-naptárnak, amelynek címe „Azok vagyunk, ahogy élünk”.