VISSZA
8 perc
40 kéz

Somboun Saj Boukea, a Laosz vörös földjének szentelt élet

Közzététel időpontja: 28 március 18

A nevem Somboun Saj Boukea és termelő vagyok Paksongban. Az 1920-as évek óta termesztünk kávét.

 

64 évig éltem a Paksong kerületében fekvő faluban, Katuanban, és egy olyan mezőgazdász közösséghez tartozom, ahol a kávétermesztés teszi ki a tevékenységek 90%-át. Én magam is a kávéval dolgozom.

Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-sx.
Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-dx.

A régióban termesztett kávé az egész világon keresett. Jó termék, finom és éppen ezért vagyunk mindannyian elkötelezettek amellett, hogy együttműködjünk az Olammal és a Lavazzával a kávétermesztési gyakorlatok és feldolgozási eljárások javítása érdekében.

 

Jelenleg a klímaváltozás problémáival küzdünk, amely megöli a növényeket és veszélyezteti a minőséget. A cél a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, mivel a tiszta levegő egyet jelent a jó termelékenységgel.

Minden egyes nap teszek azért, hogy életben tartsam a Földet, hogy az egészséges legyen, fejlődhessen és javuljon.
Itt mindenki azt szeretné, hogy mindig körülvegye a természet, és hogy ne romboljuk azt, ezért fenntartható módon dolgozunk a természet megőrzéséért.

 

Somboun Saj Boukea az egyik kiemelt szereplője a 2017-es Lavazza-naptárnak, amelynek címe „Azok vagyunk, ahogy élünk”.

Találtunk más érdekes cikkeket is…

MAGAZINE
F, mint feldolgozás

TheCoffeeBook

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Somboun Saj Boukea, a Laosz vörös földjének szentelt élet

40 kéz

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Anayibe, egy könyv a kávébabok között

40 kéz

BŐVEBBEN
MAGAZINE
V60

Coffee Hacks

BŐVEBBEN
MAGAZINE
C, mint Crema

BŐVEBBEN
MAGAZINE
K, mint keserű

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Í, mint íz

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Ami a legfontosabb: a fejlesztés, amire szükségünk van

Coffee Study Program

BŐVEBBEN
MAGAZINE
A fenntartható jövő magjainak elvetése

Coffee Study Program

BŐVEBBEN
MAGAZINE
Közösség, együttműködés és a világ megváltoztatása

Coffee Study Program

BŐVEBBEN