2009
2011

2010

Az olasz eszpresszó nagyszerű élménye

by Miles Aldridge

Miles Aldridge

Londonban született, 1964-ben. Rangos folyóiratokban megjelentetett fotói számos kiállításon szerepeltek világszerte. Műveit Európában és Amerikában önálló kiállítások keretében is bemutatták. Több munkája a londoni Nemzeti Arcképtár és a Victoria és Albert Múzeum, valamint a New York-i Nemzetközi Fotográfiai Központ állandó gyájteményét gazdagítja. 

Fotóiból és vázlataiból Pictures for Photographs címen, 2009-ben jelent meg egy monográfia, a Steidl kiadó gondozásában. Londonban él feleségével és négy gyermekével.

Az Olasz eszpresszó élménye című, 2010-es naptár központi témája a tehetséget, a pozitívumokat és az életmódot hirdető olasz zene. A meglepő és napfénnyel teli kiadvány mögött a tekintélyes angol fotóművész, Miles Aldridge áll, aki 7 emlékezetes felvételt készített. Miles Aldridge különösen kedveli a természetellenes színeket, mint például a foszforeszkáló sárga, a rágógumit idéző rózsaszín és a műgyepre emlékeztető zöld, illetve az ellentétek párbeszédét. Nem véletlen, hogy stílusát a Futuretrò kifejezéssel jellemzik: a futurisztikus és retró stílusjegyeket a populáris kultúrából ismert, élénk színekkel ábrázolja.

JANUÁR - FEBRUÁR

MÁRCIUS - ÁPRILIS

MÁJUS - JÚNIUS

JÚLIUS - AUGUSZTUS

SZEPTEMBER - OKTÓBER

NOVEMBER - DECEMBER