Kompatibilis Kapszulák

A Lavazza kávé minősége a Nespresso® Original* háztartási gépekkel kompatibilis kapszulába zárva.

- Termékek
SZŰRŐ
SZŰRÉS A KÖVETKEZŐ SZERINT: Minden kategória
RENDEZÉS A KÖVETKEZŐ SZERINT:
LÁTVÁNY
INTENZITÁS
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • VISSZAÁLLÍTÁS
  SZŰRŐK ALKALMAZÁSA
  BŐVEBBEN ÚJ
  Qualità Oro
  INTENZITÁS 8
  Qualità Oro
  Az elegancia a részletekben rejlik. A keverés művészete az egyedi elemek gondos kiválogatása, és ezekből áll össze a minőségi kávé. Az eredmény a legfinomabb arabica kávébab tökéletes szimfóniája gyümölcsös és virágos jegyekkel. Az elegancia utánozhatatlan kifejeződése.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN ÚJ
  Ristretto
  INTENZITÁS 12
  Ristretto
  Legyen rövid, legyen erős, legyen Ristretto. A kevesebb néha több, még a kávé esetében is. Élje át, milyen intenzív élmény sűríthető egy ilyen kis csészébe. A kávémesterek úgy alkották meg ezt a keveréket, hogy a csokoládé és a karamell jegyek intenzív eleganciáját jelenítse meg.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN ÚJ
  Lungo
  INTENZITÁS 5
  Lungo
  Hosszan tartó élvezet. A „lungo” jelentése: hosszú. Hosszú, mint egy rózsasor egy olasz kertben, hosszú, mint a tenger mentén elnyúló országunk. Nem ijedjen meg, nem furcsa, ha virágos ízt, és gyümölcsös jegyeket érez, hiszen ezek mesterkeverőink művészi alkotásai, amelyek bearanyozzák napjainkat. Furcsán hangzik? Kóstolja meg.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN ÚJ
  Espresso Dek
  INTENZITÁS 7
  Espresso Dek
  A Dek olyan, mint a lágy szellő. A Dek olyan, mint szeptemberben a tengerparton lélegezni: tetőtől talpig átjárja a testet. Ez inspirálta mesterkeverőinket. Érezze az aszalt gyümölcsök és a csokoládé jegyeit — éppoly kiegyensúlyozottak, mint a tengerpartunk.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN ÚJ
  Espresso Maestro Classico
  INTENZITÁS 9
  Espresso Maestro Classico
  Classico, a színtiszta mestermű. Klasszikussá válni nem lehet gyorsan. Adja át magát a gabonás jegyek élvezetének, amit az enyhén savas jelleg ellensúlyoz. Ez az Olaszország nyüzsgő városai által ihletett keverék és pörkölési mód a mesteri tudás tiszta kifejeződése.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN ÚJ
  Espresso Maestro Intenso
  INTENZITÁS 11
  Espresso Maestro Intenso
  Kapszulába lehet zárni a lélegzetet? Az ízjegyek a világ másik feléről is ideutazhatnak? Az Espresso Maestro Intenso azon földrész aromáit rejti magában, ahol a fák mélyen lélegeznek és a kakaóbab intenzíven árasztja ízeit. A mesterkeverők jól tudják, hogyan kell egy ilyen érzéki utazást megalkotni.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN
  Ristretto
  ESPRESSO
  INTENZITÁS 11
  Ristretto
  A Közép- és Dél-Amerikából származó arabica kávé és egy csipet délkelet-ázsiai robusta testes és telt ízvilágú kávékeveréket eredményez. Az ízek egyensúlyát különösen az olasz ristretto hagyománya szerinti elkészítési mód emeli ki. A sötét pörkölésű kávé rövid lefőzési idővel történő készítse kizárólag a legfinomabb ízjegyeket vonja ki a lefőzési folyamat során. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso® Original* otthoni használatra ajánlott kávéfőzővel.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN
  Colombia
  ESPRESSO
  INTENZITÁS 6
  Colombia
  A kiegyensúlyozott, kellemesen gyümölcsös és gazdag ízvilágú arabica kávé az Andok vulkanikus sziklákkal és mély erdőkkel borított hegymagaslatairól származik. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso® Original* otthoni használatra ajánlott kávéfőzővel.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN
  Armonico
  ESPRESSO
  INTENZITÁS 8
  Armonico
  A pörkölt gabonafélék és a karamell ízével teljes, testes Espresso Americano 100%-ban dél-amerikai arabica kávébabból készül. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso® Original* otthoni használatra ajánlott kávéfőzővel.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN
  Deciso
  ESPRESSO
  INTENZITÁS 10
  Deciso
  Az Espresso Deciso a brazil és a délkelet-ázsiai kávébabok kombinációjából született: lágy és testes brazil kávé, keleties, kakaós és fás jegyekkel, egy intenzív és bársonyos ízű keverékhez. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso® Original* otthoni használatra ajánlott kávéfőzővel.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN
  Leggero
  LUNGO
  INTENZITÁS 4
  Leggero
  A brazil arabica kávébabok édessége és az arabica kávé finom, aromás jegyei pompás keveréket alkotnak finom és aromás ízükkel, valamint rendkívül gyümölcsös és virágos jegyeikkel. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso® Original* otthoni használatra ajánlott kávéfőzővel.
  BŐVEBBEN
  10
  BŐVEBBEN
  Avvolgente
  LUNGO
  INTENZITÁS 5
  Avvolgente
  A Közép- és Dél-Amerikából származó szemek teljes íze az afrikai arabica kávébabok kifinomult, aromás ízével vegyül egy bársonyos, teljes és testes ízű keverékben. A sötét pörkölés és a délkelet-ázsiai régiókból származó csipetnyi robusta aromás egyensúlyt teremt, amely feltárja a kakaós és a fűszeres árnyalatok értékes jegyeit. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso® Original* otthoni használatra ajánlott kávéfőzővel.
  BŐVEBBEN
  10