Crema e Gusto Espresso grani

Brazil arabica és főként Kelet-Afrikából és Délkelet-Ázsiából származó robusta keveréke.

  • KÁVÉBABOK
  • ESPRESSO
INTENZITÁS 8
Otthonában őrölheti és azonnal élvezheti az igazi őrölt kávé ízét és aromáját.
  • Arabica és robusta

    ÖSSZETÉTEL

  • Főként Brazília, Kelet-Afrika, Délkelet-Ázsia

    EREDET

  • Settimo Torinese, Olaszország

    FELDOLGOZÁS

caffe-grani-crema-e-gusto-classico-materia-prima-m-400
PROFIL ÉS PÖRKÖLÉS
Lágy és bársonyos
LÁTVÁNY
Aranyló „crema” és meleg szín

AROMA
Intenzív csokoládé íz

ÍZ
Hosszan tartó és kiegyensúlyozott

Aromás jegyek
Csokoládé
Intenzitás 8 Közepes
Pörkölés Sötét
Technikai információk
Felhasználás
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna 32 - 10152 Torino - Olaszország
Leírás
Szemeskávé-keverék
Intenzitás
8
Csomagméret
1000 g-os csomag
lavazza-ambientato-donna-caffè-m
ELKÉSZÍTÉS

Crema e Gusto Espresso,
ideális eszpresszó
kávéfőzőgéphez.

Azt javasoljuk, hogy ezt a keveréket egy olyan professzionális eszpresszó kávéfőzőben készítse el, amely biztosítja az eszpresszó egyedülálló ízét és illatát a különleges extrakciós folyamatnak köszönhetően.

Néhány javaslat a ma esti vacsorához: engedje, hogy megihlessék a receptek!

MAGAZINE
Kávés és fontina sajtos rizottó kávés-fahéjas fügével

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Tenger gyümölcsei saláta tejszínes bivalymozzarella ágyon

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sült sertésszelet ropogós szalonnával és kávés avokádókrémmel

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 40p
Kávés sajttorta mézes lekvárral

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

BŐVEBBEN
MAGAZINE 10ó
Tonhalsaláta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 10ó
Kamut® horászán búzakenyér kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Panettone zabaglione kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sütőtökös-robiolás rizottó kávéval, nyárson sült kolbásszal

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Kávés torta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST