Coffee SchoolA Lavazza oktatóközpontja egyszerre útmutató és viszonyítási alap a vendéglátóiparban tevékenykedő összes szakember számára. Ideális megoldásokat nyújt – tanórák, továbbképzések, tanulmányutak által – azok számára, akik úgy döntöttek, hogy kávé iránti szenvedélyüket munkává változtatják.


Coffee Culture
A világbajnok eszpresszó-kultúra legnagyobb iskolája képzési programot és kóstolással egybekötött oktatást kínál. Minden, amire szüksége van – a kávé titkai és történelme, a kávékészítés menete és kóstolási módszerek – hogy Ön a víz mellett a világ legnépszerűbb italának sokoldalú szakértője lehessen.
Szakértői tanácsok
A kávét ismerve persze ez nem azt jelenti, hogy egyszerűen felsoroljuk a tulajdonságait és a származási helyét, hanem hogy azt is tudjuk, hogyan kell tanácsot adni az ágazatban dolgozó szakembereknek és hogyan segíthetünk nekik készségeik fejlesztésében. A Lavazza szakmai tanácsadóinak köszönhetően a középpontban a hozzáértés, a tudás és a megbízhatóság áll.
Üzemeltetés és vezetés
A bariszta már nem csak egy szakember, hanem ami a legfontosabb, egy menedzser is. Amellett, hogy mélyreható elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik a kávéval kapcsolatban, ő vezeti az üzletet, ellenőrzi a költségeket és gondoskodik róla, hogy a vendégek visszatérjenek. Egy igazi profi tudja, mi a tökéletes kávékivonatolás titka és hogyan kell bánni az üzlettérrel, a termékekkel, az eszközökkel és mindenekelőtt az árbevétellel.