¡Tierra! Selection

Intenzív és gyümölcsös íz, csokoládés jegyekkel.

  • PRÉMIUM KEVERÉK
Tökéletes egyensúly az aromák és az íz között
A legjobb forrásokból származó kávészemek gondos kiválasztása és kombinációja egyedülálló keveréket hoz létre, amely egyesíti az édes jegyeket a friss virágok és gyümölcsök kifinomult aromáival, lágy csokoládés ízzel kiegészülve. Ez tökéletes egyensúlyt teremt az aromák és az íz között. A megfelelő fokú pörkölés kiemeli a keverék aromás jellemzőit, az ellenőrzések pedig garantálják, hogy az év 365 napján ugyanazt a kiváló minőségű kávét fogyaszthassa.
Négy jó ok arra, miért érdemes a ¡TIERRA!-keveréket választania
Fenntarthatóság
A Lavazza ¡TIERRA! az eredménye a Lavazza fenntarthatósági elkötelezettségének, amelyet az Esőerdő Szövetséggel, egy olyan civil szervezettel partnerségben dolgozott ki, amely a szigorú társadalmi és környezeti szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal támogatja a munkaközösségek jogait és jólétét.
Minőség
Azáltal, hogy irodáiban a Lavazza ¡TIERRA! keveréket választja, a keverék eredetének, a legjobb kávébabok kiválasztásának, valamint a bab tökéletesen kiegyensúlyozott külső és belső pörkölésének köszönhetően Ön garantálja a legmagasabb termékminőséget és az utánozhatatlan ízt.
Változatosság
A Lavazza ¡TIERRA!-keverékek egyaránt elérhetők eszpresszó kávéfőzőhöz és filteres kávégéphez, hogy minden kávéínyenc minden napszakban, minden méretben megtalálja a maga ízlésének megfelelő kávét.
Multi-etnikum
A Lavazza ¡Tierra!-projekt keretein belül több kisebb termelőközösséggel is együtt dolgoztunk Etiópiában, Vietnámban, Brazíliában, Indiában, Peruban, Hondurasban és Kolumbiában.
Egy egyedülálló, 100% arabica kávészemekből készült keverék
  • 100% arabica

    ÖSSZETÉTEL

  • Settimo Torinese, Olaszország

    FELDOLGOZÁS

tierra-selection-banner-m
PROFIL ÉS PÖRKÖLÉS
Megfelelő fokú pörkölés az aromák kiemelése érdekében
Aromás jegyek
Virágok
Szárított gyümölcsök
Pörkölés Kifinomult
Brazília

A kávét a felső területeken (900-1300 m) termesztik, ahol a tél száraz és hideg. Napon szárítják, a jellegzetes helyi „patios” nevű területeken.

100%-ban fenntartható gazdaságokból

A ¡Tierra! kávé 100%-ban az Esőerdő Szövetség által tanúsított gazdaságokból származik.